Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


William Levy oltár elé vezeti kedvesét (régi)

William Levy és Elizabeth Gutiérrez már évek óta egy párt alkot, de a házasság eddig még nem került szóba. Most azonban a sármos színész kisfia segítségével kérte meg párja kezét.

William Levy oltár elé vezeti kedvesét

Williamet és szerelmét eddig mindenütt úgy emlegették mintha házasok lennének. Pedig eddig még hivatalosan nem erősítették meg a kapcsolatukat. William talán úgy gondolta, négy éves kisfiúk Christopher, és nemrég megszületett Kailey nevű kislányuk miatt jobb lenne ha hivatalossá tennék szerelmüket.

William  a lehető legromantikusabb módon kérte meg Elizabeth kezét.

Egyes hírek szerint miközben Liz a Telemundo stúdiójában forgatta legújabb novelláját, kapott egy gyönyörű csokrot, benne egy üzenettel: "Szeretlek". Mikor hazaért, a lakás  tele volt gyertyákkal és egy virágokkal kijelölt úttal ami Elizabeth  szobájában ért véget. Mikor kinyitotta az ajtót ott várt rá kisfia Christopher kezében egy dobozzal. A dobozban nem gyűrű volt hanem egy kis papír amin ez állt: " Szeretlek! Hozzám jössz feleségül?"

Az újdonsült jegyespárnak nagyon sok boldogságot kívánunk, reméljük mindig ilyen boldogok lesznek.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

csengödi ut 91

(liien, 2012.04.06 17:17)

huámmigel egy szemét vagy maite perni szeret én a barátnöe mondom ez disznóság uttálak föleg amikor elárultad a szerelemdiadalában maritchuit akorr vltál a legg disznobb és est apasztalaból mondomved feleségül maritchuit terhes törd valojában is11-honapos