Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Legfrisebb hírek☻

 

Legfrissebb hírek:

 

 

 

 


 •  

 • Először mutatkozott egy családként egy magazin hasábjain Elizabeth Gutiérrez és William Levy. A két színész lassan nyolc éve alkot egy párt, s két gyönyörű gyermeket nevelnek.

  Megmutatta kislányát Elizabeth és William

  Mindenkit meglepetésként ért, hogy a People en Español április számának címlapjáról a Levy-Gutiérrez család köszön vissza. Elizabeth és William második gyermekét a magazin által készített exkluzív fotók által kívánták megmutatni a világnak, s a visszajelzések alapján mindenkit teljesen elbűvöltek vele. A március 6-án első születésnapját ünneplő Kailey Alexandra és a hamarosan ötéves nagyfiú, Christopher Alexander fotóin látszik, hogy Tophy mennyire odáig van kishúgáért.

  A magazin nem kevesebb mint 13 oldalt szánt Elizabethék családi albumának exkluzív fotóira, s a csodálatos képek mellett egy, a fiatal párral készült interjút is élvezhetnek az olvasók. Az interjúban William elsősorban a szülői felelősségről mesélt, és arról, hogy számukra a család mindennél fontosabb. Ám nem csak szép dolgokról esett szó. A kubai színész beszélt a vádakról, miszerint megerőszakolta az egyik kiskorú rajongóját, és többször megcsalta kedvesét; Elizabethet pedig a hírek szerint válságba került kapcsolatukról és esküvői terveikről kérdezték. A színésznő elmondta, ők is csak emberek, akik ugyanúgy, mint mások, szomorú és örömteli dolgokon is keresztülmennek.

  „Emberek vagyunk, akik jó és rossz dolgokon mennek keresztül. A sajtó mondhat rólunk bármit, mi normális pár vagyunk, akik néha jól megvannak, néha pedig nem” – mondta Gutiérrez.

  Korábban sokan gondolták róluk, hogy házasok, ennek pedig az az oka, hogy mindkettejük vezetékneve Gutiérrez, ám William, mióta híres lett, csak a Levyt használja. A színész erről a következőket mondta:

  „Soha nem voltunk házasok, mi nem házasok, hanem egymásnak elkötelezettek vagyunk. Akkor házasodunk össze, ha Isten úgy akarja, ha lesz elegendő szabadidőnk összeházasodni, és nászútra menni, de erre jelenleg nincs időnk... Az, hogy ugyanaz a vezetéknevünk, egy újabb egybeesés az életünkben.”

  A kis család láthatóan nagy boldogságban tölti mindennapjait, jelenleg Mexikóban, Elizabeth ugyanis, amint véget értek az El fantasma de Elena (’Elena szelleme’) forgatásai, azonnal kedvese után repült, hogy minél több időt tölthessenek együtt

 

 •  

 •  

   ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  Hamarosan hazánkba is eljut Jacqueline Bracamontes és William Levy közös telenovellája, a Sortilegio. A Cool január 31-étől tűzi műsorára a sikergyanús sorozatot.

  Kettős játszma a Cool tévén

  A Sortilegio című telenovella külföldön hatamas sikert aratott, így szinte biztos volt, hogy hazánkig is eljut. A sorozat főszereplői a nálunk is jól ismert Jacqeline Bracamontes – a  Rubí, az elbűvölő szörnyeteg Maribelje, illetve a Candy című sorozat címszereplője – és William Levy – az Árva angyal Juan Miguelje – lesznek. A telenovellát 2009-ben készítették, és 90 epizódból áll.

  A főszereplőkön kívül is rengeteg ismerős arccal találkozhatnak a telenovella-kedvelők. A rég nem látott Chantal AnderePaula és Paulina, Marimar – ebben a sorozatban sem kedvességéről lesz híres,  Daniela Romo játssza majd William édesanyját, aki  Gabriel Sotóval kerül intim viszonyba. A sikeres szereplők mellett sok új színész is feltűnik majd.

  A telenovellát tehát a Cool tévé január 31-étől fogja majd műsorra tűzni.

   

   -----------------------------------------------------------------------------------------------------

  Az Epizód magazin munkatársai Mexikóban jártak, hogy interjút készítsenek az Árva angyal férfi főszereplőjével.

  Exkluzív interjú William Levyvel

  William Levy jelenleg új sorozatát, a Triunfo del amort forgatja. Az Epizód magazin munkatársai Mexikóban készítettek vele interjút, ahol még a forgatásra is beengedték őket.

  Epizód (E.): Magyarországon az Árva angyal tett igazán ismert és népszerű színésszé, hogyan emlékszel vissza erre a sorozatra?
  Wlliam Levy (W.L.):
  Talán az Árva angyalban volt az eddigi legfontosabb szerepem. Az igazat megvallva, sokakat, közöttük engem is meglepett, hogy mekkora siker lett. Mexikóban nem is a legnézettebb idősávban tűzték műsorra. Itt ugyanis a legtöbben este ülnek le a tévé elé. Az Árva angyalt azonban délután vetítették. Mégis általában több nézőt vonzott, mint az esti telenovellák. Emiatt mindenki nagyon boldog volt, aki részt vett a sorozat elkészítésében.

  E.: És ez egy csapásra a legnagyobb sorozatsztárok közé emelt téged…
  W.L.:
  Hát a legnagyobb sztárok közé azért nem. Abban ugyanis biztos vagyok, nekem még rengeteget kell tanulnom ahhoz, hogy igazán jó színész válljon belőlem. De az tény, hogy hirtelen nagyon népszerű lettem Mexikóban. És ahogy a sorozatot egyre több országban eladták, külföldön is kezdték megismerni a nevemet. Örülök, hogy most már Magyarországon is nézik az Árva angyalt

  E.: Mégpedig nem is kevesen. Már csak ezért is érdekes, hogy a legújabb sorozatodban is együtt forgatsz Maite Perronival. Milyen vele dolgozni? De persze úgyis kérdezhetnénk, milyen vele eljátszani egy szerelmespárt?
  W.L.:
  Maitéról csak jókat tudok mondani. Remélem, majd ő is ugyanezt mondja rólam (nevet!), de a viccet félretéve, ő az életben is pontosan olyan tündér, mint ahogyan ez a képernyőn látszik. Kedves, figyelmes, igazi jó barát, aki azonnal észreveszi, ha valami problémája van az embernek, s megpróbál segíteni. Ami pedig a szerelemi szálat illeti, vele ezt sem nehéz eljátszani. Tudom persze, hogy a sajtó időről időre összeboronál minket, de ez csak reklámfogás. Hiszen nekem van társam, Maitének pedig alakul egy kapcsolata… De nyilván majd erről ő is mesél nektek. Ha ki tudjátok szedni belőle… (nevet).

  E.: Talán kellemetlen kicsit a kérdés, de nem lehet, hogy azért boronál össze a sajtó néha-néha valakivel, mert távol élsz a családodtól?
  W.L.:
  Valóban megesik, hogy a munkám néha hosszú hónapokra elszólít tőlük. Most például én itt forgatok Mexikóban, a párom, Elizabeth pedig Miamiban vállalt szerepet egy sorozatban. A gyerekek persze velem vannak, hiszen a kislányom még nagyon kicsi. Néha egyenesen szenvedek a gyerekeim nélkül. De szerencsére a Televisával sikerült egy olyan szerződést kötnöm, hogy minden második hétvégém garantáltan szabad. Ilyenkor nem forgatok. Vagyis kéthetente mindig hazautazom hozzájuk, Miamiba. Sőt, van, amikor ennél is gyakrabban el tudok szabadulni. Most még az új sorozat elején járunk, ilyenkor kevesebb a munka.

  E.: Pedig az a hír járja, hogy nemritkán éjszakába nyúlnak a felvételek…
  W.L.:
  Őszintén válaszoljak? Ha nem jut a producereim fülébe, elárulom, hogy reggelente legtöbbször félig még alszom, amikor bejövök a stúdióba. Sokszor annyira későn fejezzük be a munkát. De aztán összeszedem magam, s mire elkezdődnek a felvételek, újra felveszem a ritmust. Ez megy itt nap mint nap. Majd ti is meglátjátok. De mindezzel együtt nagyon élvezem a színészetet. És nagyon örülök, ha a sorozataim örömet okoznak a nézőknek.

   

   

  -----------------------------------------------------------------------------------------------------

   

  A legújabb pletykák szerint Elizabeth Gutiérrez visszafogadta hűtlen férjét, William Levyt.

  Elizabeth Gutiérrez megbocsátott férjének

  Biztos tudják már azok a rajongók, akik szeretik Elizabeth Gutiérrezt vagy William Levyt, hogy William keveredett már szexbotrányba régebben is, de akkor Elizabeth megbocsátott neki.

  A közelmúltban megint volt egy szexbotrány a család körül.

  Állítólag William egy 17 éves lányon nemi erőszakot követett el. A lány édesanyja 2 és fél millió dollárt követel a családtól.

  A nyomozást lezárta a rendőrség, ugyanis nem volt bizonyíték arra, hogy William bármit is csinált volna a lánnyal.

  Az esetről Elizabeth is nyilatkozott: „Nagyon nehéz időszak ez a számunkra. Sajnos a népszerűségnek árnyoldalai is vannak. Williamről sohasem tudnám elképzelni, hogy erőszakosan viselkedjen. Főleg nem egy nővel. Amivel vádolja az a lány, az aljas rágalom.”

  Később kiderült, hogy Elizabeth megbocsátott Williamnek, és megint boldogok együtt.  Sokan úgy vélik, hogy ez az egész hazugság volt, hiszen a lány prostituált, és csak hazudott, amikor azt állította, hogy az Árva angyal Juan Miguelje nemi erőszakot követett el rajta.

   

  ---------------------------------------------------------------

  Na ehhez mi szólsz?

  Az Árva angyal Marichuyának és Juan Miguelének újabb közös sorozata lesz El triunfo del amor (A szerelem diadala) címen.

   

  2010. augusztus 15-én jelentették ki biztosra, hogy Maite Perroni és William Levy lesznek az El triunfo del amor ('A szerelem diadala') című sorozat főszereplői. Ez a sorozat az Esmeralda és a Paula és Paulina producerének új telenovellája.

  Több mint 2 év telt el azóta, hogy a két fiatal együtt forgatták az Árva angyal című sorozatot, amivel meglehetősen nagy sikert értek el. De nem csak az Árva angyal volt az egyetlen közös forgatásuk, hanem mindketten szerepeltek a Mujeres asesinas című krimisorozat harmadik évadjában is.

  Az új közös sorozatuk az El privilegio de amar (Titkok és szerelmek) című sorozat alapján íródott. Benne egy lány (Maite Perroni) és édesanyja (Victoria Ruffo), nem tudván rokoni kapcsolatukról, ugyanazon férfibe (William Levy) szeretnek bele.

  További szereplők a sorozatban: Daniela Romo, Manuel «Flaco» Ibáñez és Carmen Salinas

  A forgatási munkálatok 2010. szeptember 1-jén indultak meg, és novemberben fogják először vetíteni Mexikóban.

   ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  William Levy és Elizabeth Gutiérrez már évek óta egy párt alkot, de a házasság eddig még nem került szóba. Most azonban a sármos színész kisfia segítségével kérte meg párja kezét.

   

  Williamet és szerelmét eddig mindenütt úgy emlegették mintha házasok lennének. Pedig eddig még hivatalosan nem erősítették meg a kapcsolatukat. William talán úgy gondolta, négy éves kisfiúk Christopher, és nemrég megszületett Kailey nevű kislányuk miatt jobb lenne ha hivatalossá tennék szerelmüket.

  William  a lehető legromantikusabb módon kérte meg Elizabeth kezét.

  Egyes hírek szerint miközben Liz a Telemundo stúdiójában forgatta legújabb novelláját, kapott egy gyönyörű csokrot, benne egy üzenettel: "Szeretlek". Mikor hazaért, a lakás  tele volt gyertyákkal és egy virágokkal kijelölt úttal ami Elizabeth  szobájában ért véget. Mikor kinyitotta az ajtót ott várt rá kisfia Christopher kezében egy dobozzal. A dobozban nem gyűrű volt hanem egy kis papír amin ez állt: " Szeretlek! Hozzám jössz feleségül?"

  Az újdonsült jegyespárnak nagyon sok boldogságot kívánunk, reméljük mindig ilyen boldogok lesznek.

  -----------------------------------------------------------------------------------------------------2010. október 15. és volt

  Triunfo del amor premierje Mexikóban.

   

  A Triunfo del amornak ma lesz a premierje Mexikóvárosban. A sorozathoz több mint 10 promót készítettek, és a szereplők bemutatkozása is elkészült.

  A William Levy és Maite Perroni páros új telenovelláját – akiknek első közös szerepe az Árva Angyal – minden bizonnyal sok mexikói megcsodálja és napról napra követi majd.

  Az előző közös sorozatban (Árva Angyal) remekül kiálták a helyüket egymás mellet, sőt néhány ember még össze is "hozta" őket, vagy inkább képzelte őket.

  A sorozat helyi idő szerint 21.15 perckor (magyar idő szerint hajnali 4.15-kor) fog kezdődni a Canal de las Estrellas tévécsatornán. Mindenesetre, a Mexikóiak ismételten szerencsések, hiszen először láthatják ezt a sorozatot!

                                        A telenovella hirdetése

   

  Képek:

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Iwagu83

(Amupe15, 2018.12.03 17:45)

https://lux-curlzz.tumblr.com https://mysafeport.tumblr.com https://se-como-salirme-de-las-cuerdas.tumblr.com https://daisydaehwi.tumblr.com https://n0wthatyouregone.tumblr.com https://mylittlegirlsuicide.tumblr.com https://mygentlequeen.tumblr.com https://algoll.tumblr.com https://unachispaesuficiente.tumblr.com https://blarsonx.tumblr.com https://johnlili.tumblr.com https://minjoooonie.tumblr.com https://punishedstrider.tumblr.com https://7h01.tumblr.com https://cayden420.tumblr.com https://yuki-w-chan.tumblr.com https://viel-liebe.tumblr.com https://our-theory-of-gravity.tumblr.com

Uluho46

(Kobud05, 2018.12.01 11:00)

https://palavradepoder.tumblr.com
https://kicsitkonnyebb.tumblr.com
https://oxyt0cln.tumblr.com
https://mythoughtsbl0g.tumblr.com
https://mamalyl.tumblr.com
https://fakehappy24.tumblr.com
https://devon-m83.tumblr.com
https://u-r-sexy.tumblr.com
https://rkimzi.tumblr.com
https://frases-status-amor.tumblr.com
https://the-heroic-potato.tumblr.com

Zuvow29

(Otada55, 2018.11.30 16:23)

https://thequeenofcartoons.tumblr.com
https://buy-divalproex-125mg.tumblr.com
https://erwtamoyagiatreute.tumblr.com
https://xaxxaia.tumblr.com
https://lartestunetoile1.tumblr.com
https://se-como-salirme-de-las-cuerdas.tumblr.com
https://ciarasport.tumblr.com
https://n-i-n-a01.tumblr.com
https://punishedstrider.tumblr.com
https://fuckthemajortomyeah.tumblr.com
https://013927.tumblr.com
https://cayden420.tumblr.com

Проститутки Краснодара

(AmuelSom, 2018.10.13 04:05)

[url=http://www.prostitutki-krasnodar.ru]Шлюхи Краснодара[/url]
[url=http://www.prostitutki-krasnodar.ru/individuals/]Индивидуалки в Краснодаре[/url]
[url=http://www.prostitutki-krasnodar.ru/massage-salons/]Массажные салоны в Краснодаре[/url]
[url=http://www.prostitutki-krasnodar.ru/individuals/vyezd/]Выезд шлюхи в Краснодаре[/url]
[url=http://www.prostitutki-krasnodar.ru/individuals/1000-rubley/]Бюджетные бляди в Краснодаре[/url]
[url=http://www.prostitutki-krasnodar.ru/znakomstva/]Секс знакомства Краснодара[/url]
[url=http://prostitutki-irkutska.ru]Шлюхи Иркутск[/url]
[url=http://prostitutki-perm.ru]Проститутки Перьми[/url]
[url=http://girls-kzn.mobi]Проститутки Казань[/url]
[url=http://girls-kzn.mobi/individuals/]Индивидуалки Казани[/url]
[url=http://girls-kzn.mobi/znakomstva/]Секс знакомства Казань[/url]
[url=http://penza-dosug.ru]Шлюхи Пенза[/url]
[url=http://girls-ufa.ru]Шлюхи Уфа[/url]
[url=http://girls-msk.ru]Шлюхи Москвы[/url]
[url=http://dosugspb24.ru]Шлюхи Питер[/url]
[url=https://top.girls-nsk.ru]Проститутки Новосибирск[/url]

скачать игру fifa 15 торрент механики

(garneusl, 2018.03.26 04:06)

По моему мнению Вы допускаете ошибку. Давайте обсудим. Пишите мне в PM.

---
Вы ошиблись, это очевидно. скачать fifa 15 с обновленными составами, fifa 15 скачать play market или [url=http://15fifa.ru/skachat-patchi-fifa-15/34-mod-fifa-15-fifa-15-10-rus-eng.html]fifa 15 стадионы скачать[/url] fifa manager 15 скачать торрент pc

BEST software for captcha breaking!

(MashaRunda, 2017.12.12 19:32)

This message is posted here using XRumer + XEvil 4.0

XEvil 4.0 is a revolutionary application that can bypass almost any antibot CAPTCHA's.
Captcha Solution Google (ReCaptcha-1, ReCaptcha-2), Facebook, BING, Hotmail, Yahoo,
Yandex, VKontakte, Captcha Com - and over 8.4 million other types!

You read this - it means it works! ;)
Details on the official website of XEvil.Net, there is a free demo version.

Check YouTube video "XEvil ReCaptcha2"

IBRÁNY

(Horváth Valéria, 2013.05.05 20:18)

NNNNNNNNNNNNNNNAAAAAAAAAAGGGGGGGGYYYYYYYYYYYOON

beregszáz vári

(dávidics hajni, 2013.04.26 18:51)

nagyon nagyon szeretlek wiliam levy ......... 9c pont

beregszáz

(farkas ivett, 2013.04.21 22:23)

nagyon nagyon szeretlek wiliam levy te vagy a 2-tik akit nagyon szeretek

hajduhadház 4242 keskeny.u 37

(Anett, 2013.01.29 12:15)

nagyon jól jáccik huan meguel a sorozatokban ő a leggjobb.....
iMÁDoM :§ <3

Re: hajduhadház 4242 keskeny.u 37

(balaz ilona, 2013.04.19 20:03)

szerintem william és Maite nagyon jól illenének egyma,,,,shoz a valosagban igs

Re: Re: hajduhadház 4242 keskeny.u 37

(hajni, 2013.04.21 11:52)

nagyon szeretlek wiliam én vagyok a leg nagyob rajongód imádlak hajni a nevem nagyon szeretném ha eyszer meg láthatnálak én volnák a világon a leg boldogabb nagyon nagyon szeretlek