Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kettősjátszma szereposztás

2011.09.07

Szereplők:

 

ALEJANDRO LOMBARDO (William Levy)

Alejandro egy jóképű és művelt üzletember, akire megbízhatósága miatt Antonio az egész vagyonát hagyta. A férfi sosem értette igazán Bruno gyűlöletének okát, és csak akkor fog gyanút, amikor féltestvére az életére tör. A gyilkossági kísérlet azonban kudarcba fullad, Alejandrónak pedig szembesülnie kell Bruno aljas tervének következményeivel: a baleset után ugyanis szembetalálja magát "feleségével", María Joséval, akivel egy csapásra kialakul közöttük egyfajta megmagyarázhatatlan vonzalom.

 

 

                   MARÍA JOSÉ SAMANIEGO (Jacqueline Bracamontes)

A naiv, de erős lelkű lány tudtán kívül egy szörnyű árulás áldozata lesz, mikor is Bruno Alejandro személyazonosságát bitorolva feleségül veszi. Amikor szembesül a valósággal, próbál ellenállni, ám Bruno megfenyegeti, hogy börtönbe juttatja őt és a családját. María José retteg, hogy az igazi Alejandro rájön az igazságra, annál is inkább, mert napról napra egyre jobban beleszeret.

 

 

 

 

 

 

 

BRUNO ALBENIZ (David Zepeda)

Bruno arrogáns és hirtelen haragú fiúvá serdül, akinek halálosan szúrja a szemét a mostohatestvérének hitt Alejandro, hiszen szerinte ő élvezi szüleik kizárólagos szeretetét és nem utolsó sorban a teljes örökséget. A féltékeny férfi ördögi tervet eszel ki, hogy megszabaduljon fivérétől: magába bolondít és feleségül vesz egy vidéki lányt, María Josét testvére, Alejandro személyazonossága alatt, majd megöleti Alejandrót, hogy a férfi vagyona az özvegyre, vagyis María Joséra szálljon. Bruno bízik abban, hogy María José szereti annyira, hogy cinkosa legyen a tervben, ám a számításait keresztülhúzza egy váratlan fordulat...

 

 

 

FERNANDO ALANIS (Gabriel Soto)

Alejandro bizalmas barátja, egy nyílt, érzékeny és jó szándékú férfi. Árvasága ellenére felküzdötte magát a szegénységből,  ám úgy érzi, így sem felelne meg titkos szerelme, Victoria igényeinek, ezen kívül fél a nő családjának visszautasításától is a kettejük közti nagy korkülönbség miatt.

 

 

 

RAQUEL ALBENIZ DE CASTELAR (Chantal Andere)