Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ezt teszi a viszály a két csatorna közt(régi)

Úgy tűnik, bár kapcsolatuk már sok mindent átélt - féltékenység, félreértés, viszály és állítólagos hűtlenség - van még mi megedze szerelmüket, hisz Wiliamet szerződés köti a Televisához, ezáltal Mexikóhoz és ugyan Liz már dolgozott a társaságnál, tehetségét ott nem becsülik meg annyira, mint az amerikai székhelyű Telemundonál. S jól lehet, hogy a két társaságot már baráti viszony fűzi egymáshoz, ám még mindig ott van a Telemundo és az Univision közti versengés.

Ezt teszi a viszály a két csatorna közt

Múlthét kedden tartották meg az El fantasma de Elena prezentációját, melyen a szereplők zöme jelen volt. William Levy a 15-én megrendezésre kerülő Premios Juventud gála miatt utazott Miamiba, ám így lehetősége nyílt arra, hogy feleségével töltsön egy kis időt, és elkísérje őt a prezentációra, mivel Eli visszatérése számára is fontos pillanat. Mikor megérkezett a riporterek egyből ellepték őt, faggatni kezdték. A Telemundonak viszont nem volt ínyére ez a kis "reklám", amit ezzel a konkurens csatornának az Univisonnek szerezhetett volna, így egyszerűen nem engedték be a színészt a rendezvényre. Az egyik asszisztens vette rá őt, hogy várja meg feleségét odakint, nem tart soká mire ő is megjelenik. Két nappal később az eset megismétlődött, ám ezúttal fordítva. William megkérte feleségét, kísérje el a Premios Juventudra, amit az Univision élőben közvetített. S bár Elizabeth engedélyt kapott munkaadójától a gálán való megjelenésre, a szervezők nem engedték be - épp úgy, ahogy a konkurencia tette Willel - annak ellenére sem, hogy a Corazón Salvaje, melyben Elizabeth fontos mellékszereplőt alakított, most fut a csatornán. 

Bár a házaspár jelenleg boldogabb, mint valaha, csak idő kérdése, hogy a sajtó újabb problémákat okozzon nekik, ahogy azt korábban már számtalanszor megtették. Hisz a fent említett gondokat is ők akasztották a két színész nyakába, ami miatt elég sok vita volt köztük, sőt már a különválást is fontolgatták. Szerencsére kettejük szerelme ennél erősebb, és reméljük a két csatorna viszálya nem áll ezen szerelem kiteljesedésének útjába.