Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Érdekességek

        

Találtam olyan képeket amin Maite cigizik!És ez sajnos igaz!De ez nem tesz jót se az egézségének se a szépségének!
cigizik.png

 cigi.png

 

 

 

 

Találtam egy cikket is (saját fordítás):Ne lopj!

 

Mono: "Van egy cigarettát?"
     Nekem: "Igen"
     Mono: "..."
     Én: "..."
     Mono: "Y. .. adsz nekem egyet?"
     Nekem: "NEM"

Én sosem értettem, hogy miért bizonyos embereknek van képe megkérdezni tubák az utcán. Kell valamilyen rokonszenv tabaqueril, cinkos közötti dohányosok, vagy bármi tudod miért, de ha tubák hiszem, akkor adjon ... Hát nem.

És mi a helyzet tinédzserek? Miközben a pulyka, a maga tontuna, és a hormonok, és a fiatal test nemrég fedezte fel kortársai álom. És ők is tudják. Azt hiszik, hogy azért, mert amit tesz Lips adsz egy ... Hát nem.

Emlékszem, az én napjaim, mint egy tinédzser, hogy az én pulyka volt, a pulyka okos. Ez, ellentétben az én intellektuálisan szerencsétlen tinédzser barátait, nem nagynénik adta dolog, hogy az intézmény, amikor azt kérdezte, de megpróbálta utánozni a stricik, aki vitte őket, ingyen persze. Melyik hozott nekem több problémát, mint ha adtak dolgokat, de ez egy másik történet.

És az utóbbi időben, valószínűleg a válság miatt, hogy egyesek szerint van, én általában elég, nekem egy cigarettát. Természetesen a válaszom mindig "igen, van, de nem kapsz." Ne adjon, mert én nem vagyok Mikulás kurva kibaszott gyenge akasztott fel fordítva, és mert hagytam, 1200 € évente a kibaszott satu, hogy menjen fel, mint az osztó osztogatnak cukorkát cigarettát egy születésnapi partiján. Körülbelül 30 évvel ezelőtt aki éppen füstölt tészta. Talán itt az ideje, hogy újra a régi szokások.

És te, kezet cigarettát az utcán?

                  

        Maite megműtette melleit

 

A Rabelde befejezése útán Maite kés allá feküdt,hogy megoperáltassa melleit.

Bizonyiték:

 

Maite csk egy szer nagyobbitatta meg a melleit !!És ki is jelentette többet nem is tervezz!!

mell.png

 

 

 

 

Műtét előtt(2005)!Műtét útán(2008)

 

És ez bizonyitott!előszőr nem hittem el de már van bizonyitték !

                       Maite a Playboy-nál?

plalyboly.png

 

 Találtam egy cíkket hogy Maite-ról készült egy kép a Playboy-nál!
Lent van a cikk !Ne Lopj saját fordítás!

 

 

 

 

Néhány nappal ezelőtt valaki írt itt Lawaloca a fotózásra feltevő chikini Mayte Perroni, és mint kiderült, egy interjúban tette kapcsolatban azt mondta: "Én nem tervezi, hogy meztelenül egy pillanatra, de nem utasítsa Ennek során a jövőben ... sose lehet tudni. "

Nos, szerencsére ez egy nagyon közeli jövőben, a Playboy bejelentette (a honlapjukon), amely Mayte kell a borítón a júliusi számában, és ezzel együtt a fényképek megjelent egy interjú nagyon forró, melyben beszélni a szerelmi élet és a szexuális!
(Valami soha nem volt egy másik magazin)

A rossz dolog az, hogy Playboy kérdés fog megjelenni csak 500 000 példányban különkiadás, amelyek között osztanak el, az Egyesült Államokban, Mexikóban és Brazíliában, és eldob egy másodperces nyomtatási futni, és egy magazint árverésre július végén.
Ez a folyóirat "egyedi" szolgáltatások mintegy 12 fényképet tartalmazó extra, amelyben Mayte cenzúrázatlan mutatják csikló, valami nem történik a speciális kiadás, amely csak azt mutatják, hogy fenék, mell-és része a magja.

Jelen pillanatban nincs Playboy vagy Perroni jelentette volna, hogy mi volt a pontos összeget, amit megállapodtak abban, hogy meztelenül, csak tudassa velünk, hogy ez az arány 5 millió peso.
Egy dolog bizonyos, hogy a Playboy használ, hogy a lé telenovela (csak végződő), amely sztárja Perroni, és amely igen nagy számú néző latin

Playboy vezetők szerint ez a kiadás célja nem generál a rövid távú nyereség, de vonzani fiatal közönséget rajongója a tehetséges színésznő és énekesnő

A honlap a Playboy Mexikó (playboy.com.mx) az elől, hogy a folyóiratok 10 lesz június 20-án, a részvételre, és nyersz, ki kell töltenie egy kérdőívet (nagyon nehéz), ez a kérdőív áll rendelkezésre, hogy bárki, csak
kattintva érhető el egy speciális banner amely megjelenik minden 5000 megjelenítéséért a kezdőlapot, ami már önmagában nehéz

--------------------------------------------------
------

Én kéri az embereket, hogy segítsen megtalálni a banner, amely elvezet a kérdőívet, mi hárman most keresünk, és mentünk is egyszer, de nagyon nehéz válaszolni, már megoldották legalább felét az ideje, hogy ismét emelkedni ...
segítsen bennünket, hogy közzéteszi a beolvasást Lawaloca

 

És még egy cikk:(saját fordítás )Ne lopj!

Keres valamilyen információt RBD és Rebelde találtam ezt a képet Maite Perroni (Lupita Rebelde) jelentenek a hiányosan öltözött és nagyon szerénytelen testtartást. A kép szuperponált olyan szöveget, amely állítólag hitelt ez a fotó a Playboy.
Mayte és tanított bájait a férfimagazin, de csak egy volt, mert a bikini. Anahi Dulce María és tanított a test egy kicsit, de nem olyan messze a Playboy (legalább is nem fogott a strandon Daniela Cicarelli).
Tudja valaki, ha igaz az, hogy Mayte Perroni vette ezt a képet a magazin, amely már megmutatta nekünk a hamis Paris Hilton?

És találtam még:

Soha, de soha nem tudta elképzelni Maite Perroni meztelen terjed a férfiak, de a Playboy, Maxim vagy H Extremo Magazin, ajánlott 10 millió dollárt!

Így természetesen azt mondtam: "Mary Forsaken" The Triumph of Love és egykori díva a RBD, egy interjú során az El Gordo y La Flaca, a spanyol televízióban az Egyesült Államokban.

Lili Estefan hangsúlyozta: "Egy millió?" Két millió? "Hárommillió?" És mielőtt folytatta a gróf fel, a partner a William Levy a kis képernyőn (Triumph of Love) azt mondta, hangos "Nem tízmillió dollárt! "

Még egy cikk:


Sajnos Anahi és Maite Perroni mexikói énekesnő legfontosabb kinyilatkoztatást a maga nemében ... RBD dobni sajtóértekezletén Bogota, Kolumbia fővárosában a terveik a sztrippelő ruháik jelent meztelenül egy magazinban a férfiak.

     "Mindenki tudja, hogy korlátok és mindenki tudja, hol lehet kapni," Maite azt mondta: "Én személy szerint nem szeretek, nem része a tervek, mert semmi sem olyan egyszerű, mint, hogy én nagyon egyértelműen nem, mint én" ő megismételte. Bár Anahi nem érdekelték válaszol kérdéseire a sajtó egy kissé gőgös és arrogáns hozzáállása meghozta átütő Nem!.

Emlékezzünk vissza, hogy az RBD Kolumbiában, hogy támogassák a lemez indítása a semmiből én opininión, ami egy sokkal érettebb tükröződik az értelmezések dalát.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

0904430946

(levai barbara, 2015.04.05 10:14)

Maite perroni en szerelmes vagyok a sorozataidba es tudpm hogy te igazabol nem arvahazba notte fel

0903154672

(alex banyak, 2015.04.05 10:10)

Maite perroni sexy ruha kellene neked es magossarku

marichuy

(pintér nikolett, 2011.07.29 15:27)

szia marichuy mindennap néztem a sorozataidat de nem gondoltam volna hogy egyszer ijeneket csinálsz! de sajnos mégis pedig én is árvaházban nöttem fel és remélem hogy én ezt nem fogom csinálni na csá enyit akartam mondani meg hogy nagyon öszeillel huán migelel !! remélem megtalálod ha akarod amodját hogy viszair

Re: marichuy-nak

(Mayteeeee, 2011.07.30 11:06)

Nem Marichuy vagyok!!!!!!!!!!!!!!bocsesz

Re: marichuy

(jonástasa, 2014.03.18 12:15)

szia máricsuj midenap néztem a sorozatodat

ópályi dako ut 9

(jónás natasa, 2014.03.18 12:10)

szia

Mono

(Mono, 2011.05.15 21:23)

El képesztő nem hiszem el hogy meg műtette a melleit!Badarság ez szerintem csak pletyka

Re: ---

(Mono-nak szerkeztőtől , 2011.05.15 21:32)

Pedig igaz sajnos!:(

Re: Re: ---

(Ne, 2012.06.01 19:47)

Neeeeee máááááá!!!!!! ):

MÉG VALAMI

(egy000, 2011.08.02 09:11)

És mesztelenül :S Ez nem Maite stilusa .

Re: MÉG VALAMI

(Mayteeeee, 2011.08.02 19:13)

Találtam olyan képed de lehet hogy csak valaki meg szerkesztete ....

Ez nem igaz

(egy000, 2011.08.02 09:09)

Szerintem ez hazugság Maite Perroninak amúgy is jó mellei voltak miért fekütd kés alá?? :( Ez nem igaz

Re: Ez nem igaz

(Mayteeeee, 2011.08.02 19:13)

Én se hiszek benne de....