Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Árva angyal interju

Az Árva angyal férfi főszereplőjével William Levyvel olvashatok egy interjút.

Hogy érzed magad az első főszerepedben?

- William: Izgulok, mert nagyon nagyok az elvárások, hiszen Maite és én is most kaptuk meg az első lehetőséget, hogy főszereplők lehessünk. A Pasión után ez nagyon hízelgő, nem számítottam rá, hogy egy ilyen lehetőség vár rám, de hála Istennek mégis megtalált, és azt hiszem, a legjobb, amit tehetek, hogy maximális teljesítményt nyújtok. Ráadásul régóta várom ezt a pillanatot, megdolgoztam érte, nem tegnap lettem színész, és nem csak a szép pofim miatt hívtak, hogy szerepeljek ebben a sorozatban. Elsősorban ezt szeretném bizonyítani, mert most biztos sokan azt hiszik, hogy ez milyen könnyedén megy.

 

- Mesélj a karakteredről!

- William: Juan Miguel egy pszichológus, akinek sötét múltja van, és tulajdonképpen ez viszi rá, hogy pszichológiát tanuljon, mert így alkalma nyílik segíteni az olyan fiataloknak, akik átmentek azokon a dolgokon, amiken ő is. Eközben meghal a felesége, és megismeri Marichuy-t (Maite Perroni), akiért felelősséget érez, a saját házába viszi, lassacskán beleszeret, és teljesen elkeseredik, amikor nem lehet vele.

- Hogyan készültél fel Juan Miguel eljátszására?

- William: Rengeteget olvastam, és beszélgettem pszichológusokkal is, akik sok érdekes történetet meséltek. Veszélyes hivatás ez, mert megeshet, hogy óhatatlanul beleszeretsz egy páciensbe vagy a betegségébe, ahogyan a sorozatban is történik. Tényleg nagy munka volt felkészülni, mert teljes mélységében meg akarom érteni a karaktert.


 

- Miben hasonlít William Levy és Juan Miguel?

- William: Semmiben! Én nem vagyok milliomos, és soha nem is voltam az, sem pszichológus. De a lelkemet is beleadom, hogy valószerűbbnek tűnjön.

- Mi az, amit William másképp tenne, mint Juan Miguel?

- William: Nem követném el azt a súlyos bűnt, amit ő a múltjában. Aki nem bán meg egy ilyen hibát, annak tényleg nincs szíve.

- Milyen a viszonyod Maitéval?

- William: Isteni, nagyon laza és nagyon tehetséges lány, mint mondtam, egy úton haladunk, egy utat jártunk be, és ez sokat segít. Nagyon jó munkatárs, szeret új dolgokat tanulni, és mindig mosolyogva érkezik a forgatásra. Jól kijövünk, megvan közöttünk a szikra. Korábban nem ismertem, de jól egymásra hangolódtunk, ahogyan az egész stábbal.

- Milyenek voltak a csókjelenetek?

- William: De kíváncsi vagy! (nevet) Színészek vagyunk, és tudjuk, hogy a csókok nem hiányozhatnak egy szerelmes történetből, értünk hozzá, majd meglátjátok!

  

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Xalad36

(Adedo53, 2018.12.01 02:46)

https://69shadesss.tumblr.com https://buy-divalproex-125mg.tumblr.com https://g0ldlace.tumblr.com https://honeyhoneyxo.tumblr.com https://cont--nue.tumblr.com https://prettymuchgayy.tumblr.com https://its-batmanhere.tumblr.com https://sentimentos-toscos.tumblr.com https://babyggirl98.tumblr.com https://bjaubello27.tumblr.com https://minjoooonie.tumblr.com https://viel-liebe.tumblr.com https://derhan35.tumblr.com https://rascheplan.tumblr.com https://meanslappy.tumblr.com

Evupa45

(Igaje26, 2018.11.28 21:54)

https://fakehappy24.tumblr.com
https://smileky.tumblr.com
https://amishgoth.tumblr.com
https://inferno-616.tumblr.com
https://minjoooonie.tumblr.com
https://honeyhoneyxo.tumblr.com
https://klance1plance2.tumblr.com
https://mamalyl.tumblr.com
https://mingau-de-chocolate.tumblr.com
https://ninaskrilova.tumblr.com
https://hayaabunofalme.tumblr.com
https://ana-pensadora.tumblr.com
https://freedom-of-lo-ve.tumblr.com
https://l7300.tumblr.com
https://unachispaesuficiente.tumblr.com
https://sf778.tumblr.com
https://ajkadon-a-nevetesem.tumblr.com

скачать фифа 15 на пк через торрент

(garneusl, 2018.03.30 11:52)

Бутафория выходит

---
Рекомендую Вам посетить сайт, с огромным количеством информации по интересующей Вас теме. скачать fifa 15 torrent, скачать fifa 15 на пк бесплатно и [url=http://15fifa.ru/skachat-fifa-15/28-fifa-15-ultimate-team-by-ea-sports-v107-sportivnyy-simulyator-ios-511-rus.html]скачать fifa 15 на айфон 5s[/url] фифа 15 скачать торрент механики пк

BEST software for captcha breaking!

(Latonyaheify, 2018.03.26 09:58)

This message is posted here using XRumer + XEvil 4.0

XEvil 4.0 is a revolutionary application that can bypass any antibot CAPTCHA's.
Captcha Solution Google (ReCaptcha-1, ReCaptcha-2), Facebook, BING, Hotmail, Yahoo,
Yandex, VKontakte, Captcha Com - and over 8400 other types!

You read this - it means it works! ;)
Details on the official website of XEvil, there is a free demo version.

Check YouTube video "XEvil ReCaptcha2"

fifa 15 crack only

(majusred, 2018.02.01 02:08)

Клево!!! Вечером обязательно посмотрю

---
Наверное хорошо сиграл скачать лиги для fifa 15, fifa 15 скачать торрент последняя версия 2016 или [url=http://15fifa.ru/skachat-fifa-15/28-fifa-15-ultimate-team-by-ea-sports-v107-sportivnyy-simulyator-ios-511-rus.html]fifa 15 ultimate team ios скачать[/url] скачать fifa 15 2015

magyarorszag

(klau, 2011.07.06 15:18)

williem szereti maitet de ki tudja hogy mi igaz belöle