Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


8 év után vége: Elizabeth szakított Levyvel!?

Pont került Elizabeth Gutiérrez és William Levy kapcsolatának végére. A színésznő nyolc év együttlét után véget vetett románcuknak.

8 év után vége: Elizabeth szakított Levyvel

A mexikói-amerikai színésznő a mai nap folyamán kibocsátott nyilatkozatában közölte elhatározását: végleg véget vetett William Levyvel való kapcsolatának.

Mint derült égből villámcsapás érte mind a sajtót, mind pedig a rajongókat ez a hír, Elizabeth és William néhány napja ugyanis még látszólag boldogan mutatkoztak a nyilvánosság előtt, amikor az idei Los 50 más bellos lista kapcsán meghívást kaptak az Univisión Sal y Pimienta című szórakoztató műsorba. Gutiérrez nyilatkozata alapján saját és gyermekei lelki egészsége érdekében szakított a kubai színésszel, a szóbeszédek ugyanis nagyon megviselték a családot, még ha elmondása szerint nem is volt oka kételkedni a kapcsolatuk erősségében.

Elizabeth a People en Español márciusi számában elismerte, hogy románcuk nem felhőtlen, de normális párnak titulálta magukat. Problémáikról már évek óta pletykáltak, ám csak most, a legnyugodtabb időszakban döntöttek a különválás mellett.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

fifa 15 скачать бесплатно полная версия

(garneusl, 2018.03.23 22:26)

Это удивило меня.

---
)))))))))) я вам не могу поверить :) fifa 15 32 битная скачать торрент, скачать фифа 15 модингвей торрент на пк а также [url=http://15fifa.ru/skachat-kljuchi-fifa-15/33-skachat-fifa-15-crack-kryak-tabletka-klyuch-besplatno.html]fifa 15 cracked by glowstorm[/url] скачать приложение origin для fifa 15

скачать фифа 15 на пк без торрента

(garneusl, 2018.03.23 11:41)

Я конечно, прошу прощения, но, по-моему, эта тема уже не актуальна.

---
Жаль, что сейчас не могу высказаться - очень занят. Вернусь - обязательно выскажу своё мнение. fifa 15 составы скачать, fifa 15 moddingway скачать торрент а также [url=http://15fifa.ru/]сайт фифа[/url] скачать игру fifa 15 через

XEvil 4.0 can break 99% types of captchas

(MashaRunda, 2017.12.12 22:26)

This message is posted here using XRumer + XEvil 4.0

XEvil 4.0 is a revolutionary application that can solve any anti-botnet protection.
Captcha Solution Google (ReCaptcha-1, ReCaptcha-2), Facebook, BING, Hotmail, Yahoo,
Yandex, VKontakte, Captcha Com - and over 8.4 million other types!

You read this - it means it works! ;)
Details on the official website of XEvil.Net, there is a free demo version.

Check YouTube video "XEvil ReCaptcha2"