Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


:OOOOO

A mexikói Antena3 egy szavazást hirdetett meg, ahol voksolhatunk kedvenc telenovella-színésznőinkre. Az első hely folyamatosan váltakozik Maite Perroni és Jacqueline Bracamontes között.

Ki a legjobb latin telenovella-színésznő?

A mexikói Antena3 weboldal meghirdetett egy szavazást, amelyben a kedvenc latin telenovella-színésznőre lehet szavazni. A mezőny nagyon szoros, egy-egy színésznő között alig van 100 pont. Az első hely folyamatosan váltakozik Maite Perroni és Jacqueline Bracamontes között. Az első 20-ban olyan nevek szerepelnek még, mint Gaby Espino, Gabriela Spanic, Lucero, Helena Rojo vagy éppen Thalía. Érdekes módon a 100 jelölt közül Thalía a 20. helyet foglalja el jelenleg, amikor már több mint tíz éve abbahagyta a színészi karriert.

A jelenlegi top 20:

 1. Maite Perroni
 2. Jacqueline Bracamontes
 3. Gaby Espino
 4. Itatí Cantoral
 5. Danna García
 6. Victoria Ruffo
 7. Lucero
 8. Elizabeth Gutiérrez
 9. Helena Rojo
 10. Catherine Fulop
 11. Silvia Navarro
 12. Coraima Torres
 13. Gabriela Spanic
 14. Sonya Smith
 15. Daniela Romo
 16. Natalia Streignard
 17. Susana González
 18. Edith González
 19. Ana María Orozco
 20. Thalía

A szavazáson olyan neves színésznők (énekesnők) is szerepelnek, mintAdela Noriega, Bárbara Mori, Leticia Calderón, Belinda, Laura Zapata,Chantal Andere vagy Anahí.

Minden órában lehet szavazni, maximum 50 ponttal ajándékoznhatsz meg egy színésznőt. Érdekesség, hogy egyszerre több színésznőre is lehet szavazni. Várjuk a véleményeket!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.